سی و يکمين جشنواره سراسری قرآن و عترت

نتایج داوری سی و یکمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان اعلام شد

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه سیستان و بلوچستان با ارسال نتایج بررسی آثار بخش های ادبی، هنری، پژوهشی و فناوری و بخش شفاهی در رشته های اذان، دعا و مناجات خوانی و آئین سخنوری از سوی کمیته داوران جشنواره، نفرات برگزیده هر رشته  معرفی شدند .

لازم به ذکر است نفرات برتر در هر رشته جهت شرکت در سی و یکمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور که 17 لغایت 19 شهریور ماه در شهر زاهدان و دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می شود، دعوت می شوند و ضمن تقدیر از ایشان، آثار برتر آنها نیز در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت .

ضمنا به اطلاع می رساند آثار کلیه بخش ها توسط داوران خبره ای که توسط اداره فعالیت های دینی و قرآنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری معرفی شدند، مورد ارزیابی و قضاوت قرار گرفتند .

لیست نفرات و آثار برتر ازطریق وب سایت سی و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان و همچنین کانال این جشنواره  قابل مشاهده است .