سی و يکمين جشنواره سراسری قرآن و عترت

برگزاری نشست شورای سیاستگذاری سی و یکمین جشنواره سراسری قرآن و عترت در دانشگاه سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرنگار فرهنگی  دانشگاه، نشست شورای سیاستگذاری سی و یکمین جشنواره سراسری قرآن و عترت در دانشگاه سیستان و بلوچستان با حضور دکتر بندانی ریاست محترم دانشگاه و هیات رئیسه دانشگاه از ساعت 20 مورخ 12 شهریورماه 1395 در محل سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم دکتر بحرپیما معاونت فرهنگی و اجتماعی و دبیر جشنواره ضمن تقدیر و تشکر از کارکنان کلیه واحد های دانشگاه، کارکنان معاونت فرهنگی و اجتماعی و دانشجویان، توضیحاتی در خصوص پیشینه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان ارائه نمودند. ایشان نخبگان قرآنی حاضر در جشنواره را سفیران فرهنگی دانشگاه سیستان و بلوچستان نامیدند.

سپس خانم حسن تبار مدیریت فرهنگی و نائب دبیر جشنواره در خصوص آمار و اطلاعات جشنواره به ایراد سخن پرداخته و مسئولین کمیته های جشنواره را معرفی نمودند و کمیته های دبیرخانه، تشریفات، فوق برنامه، پذیرایی و اسکان و تبلیغات در خصوص شرح وظایف کمیته خود و فعالیت های انجام شده گزارشی ارائه نمودند.

سپس دکتر بندانی ریاست محترم دانشگاه و ریاست شورای سیاستگذاری سی و یکمین جشنواره سراسری قرآن و عترت در دانشگاه سیستان و بلوچستان ضمن تقدیر و تشکر از کلیه همکاران معاونت فرهنگی و اجتماعی از کلیه واحد ها خواست تا بصورت ید واحد جهت برگزار شدن جشنواره همکاری نمایند. ایشان ابراز امیدواری کردند جشنواره با نظم و انضباط خاص و درخور دانشگاه و استان برگزار شود.