هفتمین جشنواره سراسری فیلم کوتاه و عکس دانشجویی

نشست خبری مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اصحاب رسانه

به همت اداره فرهنگی دانشگاه، نشست مطبوعاتی با حضور دکتر ایرجی مدیرکل فرهنگی واجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در روز سه شنبه دوم خردادماه ۹۶ در سالن اجتماعات سازمان مرکزی برگزارشد.

به نقل از سایت دانشگاه سیستان و بلوچستان، دکتر بندانی در ابتدای این نشست با ارائه گزارشی در زمینه فعالیت های فرهنگی دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه سیستان وبلوچستان در سال گذشته ۶۱۶ فعالیت اجتماعی و فرهنگی انجام داده است که اگر بخواهیم به طور مجزا بررسی نمائیم: این دانشگاه ۲۱ فعالیت شاخص مذهبی، ۵۶ فعالیت در حوزه علمی و فناوری، ۲۰۲ فعالیت سیاسی، ۲۹ فعالیت فرهنگی و هنری و ۱۴ فعالیت عمده در زمینه انقلاب و دفاع مقدس انجام داده است که به طور کلی و میانگین در هر روز ۲ تا ۳ فعالیت در دانشگاه در سال ۹۵ انجام شده است.

ایشان برگزاری کرسی های آزاد اندیشی، نقد و مناظره را از دیگر اقدامات انجام شده از سوی اساتید در جهت روشنگری و ایجاد فضای علمی برای بهره گیری دانشجویان اعلام نمود.

دکتر ایرجی مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم هم طی سخنانی گفت: فعالیت های فرهنگی که در دانشگاههای کشور انجام می گیرد شامل فعالیت های دینی، مذهبی و هنری است و این فعالیت های دانشجویی و قانونمند در قالب انجمن های علمی و فرهنگی به فعالیت می پردازند.

ایشان انجام برخی از این فعالیت ها را درون دانشگاهی، و برخی دیگر را در قالب گردهمایی، نشست های دانشجویی و جشنواره نشریات دانشجویی در سطح ملی عنوان نمود. وی برگزاری جشنواره حرکت و جشنواره رویش، جشنواره تئاتر، جشنواره رضوی و فعالیت های دینی و مذهبی که هر سال به طور منظم برگزار می گردد را یکی دیگر از فعالیت های ارزشمند علمی و فرهنگی در بین دانشگاهها و موسسات آموزش عالی دانست.

دکتر بلاغت معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه نیز طی سخنانی گفت: هم اینک ۴۷ انجمن علمی، ۱۶ کانون فرهنگی اجتماعی و سه تشکل سیاسی در دانشگاه سیستان و بلوچستان مشغول به فعالیت هستند که حدود ۷۰ درصد فعالیت دانشگاه برعهده این کانون هاست.

وی افزود: همچنین امسال از اتفاقات خوب در حوزه فرهنگی بحث گسترش فرهنگ ایثار و شهادت است که در این زمینه کتابخانه تخصصی امام، رهبری و دفاع مقدس راه اندازی شد.

وی بیان کرد: چند برابر شدن فعالیت های فرهنگی دانشگاه سیستان و بلوچستان در دولت یازدهم گام ارزنده ای در افزایش مشارکت جوانان و آماده شدن آنان برای حضور در فعالیت های مختلف اجتماعی است.

ایشان تدوین اساسنامه اتاق فکر را از دیگر اقدامات پیش روی دانشگاه سیستان و بلوچستان ذکر کرد و گفت: این اتاق فکر فضایی را فراهم می کند که دانشگاه بتواند از ظرفیت های عمومی جامعه به منظور توسعه استان استفاده کند.

گفتنی است در ادامه مراسم به سئوالات مطروحه از سوی خبرنگاران و اصحاب رسانه پاسخ های لازم ارائه گردید.