هجدهمین سمینار شیمی تجزیه ایران

نحوه عملکرد سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟

اطلاعیه پذیرش

پذيرش (27/2/90)

قابل توجه شرکت کنندگان محترم هجدهمین سمینار شیمی تجزیه ایران

با سلام ،

بدین وسیله به اطلاع می رساند كه شروع پذیرش از شركت كنندگان محترم در هجدهمین سمینار شیمی تجزیه ایران، عصر روز سه شنبه مورخ 27/2/90 در مهمانسرای شماره 1 مهندسی دانشگاه سیستان و بلوچستان  می باشد. پذیرش در سایر روزها، در تالار امام رضا (ع) واقع در دانشکده ادبیات دانشگاه سیستان و بلوچستان (محل برگزاری هجدهمین سمینار شیمی تجزیه ایران ) صورت خواهد گرفت.

قابل ذکر است که زمان نصب پوسترها صبح­ها ساعت12:00-8:30 و بعد­از­ظهرها ساعت 17:00-14:30 می­باشد. ضمنا برنامه زمانبندی سمینار در فایل ضمیمه آورده شده است.

آدرس مهمانسرای شماره 1: زاهدان- بلوار دانشگاه- دانشگاه سیستان و بلوچستان- درب دانشکده مهندسی شهید نیکبخت- مهمانسرای شماره 1

آدرس تالار امام رضا (ع): زاهدان- بلوار دانشگاه- دانشگاه سیستان و بلوچستان- دانشکده ادبیات و علوم انسانی- تالار امام رضا (ع)

با احترام

دبیرخانه هجدهمین سمینار شیمی تجزیه ایران