همایش ملی پیشرفت پایدار، رهیافت تاریخ، فرهنگ و تمدن دارالولایه سیستان

اطلاعیه مهم ارائه مقالات سخنرانی و پوستری ( ادامه خبر)

لازم به توضیح است کلیه نویسندگان محترم که مقاله آنها  پذیرش سخنرانی شده باید فایل مربوطه را ارسال نمایند منتهی با توجه به محدودیت زمانی فقط تعداد محدودی از مقالات از سوی کمیته علمی همایش جهت ارائه در پنل های تخصصی در روز همایش مشخص می شود که کد مقالات مربوطه طی روزهای آتی در وب سایت همایش اطلاع رسانی خواهد شد.همچنین نحوه ارائه مقالات پوستری نیز به اطلاع نویسندگان خواهد رسید.

لازم بذکر است همایش در صبح و عصر روز پنج شنبه مورخ 20 اردیبهشت ماه 97 در دانشگاه سیستان و بلوچستان در محل تالار فردوسی ( برنامه صبح) و تالار امام رضا(ع) ( برنامه عصر) برگزار خواهد شد.

لینک فایل پاورپوینت سخنرانی مقالات