همایش ملی پیشرفت پایدار، رهیافت تاریخ، فرهنگ و تمدن دارالولایه سیستان

اطلاعیه نحوه دریافت گواهی پذیرش مقالات( ادامه خبر)

به استحضار نویسندگان محترم می رساند جهت دریافت گواهی پذیرش مقالات طبق اطلاعیه ای که طی روزهای آتی در سایت همایش منتشر می شود اقدام فرمایند.قبل از اعلام اطلاعیه، لازم است نویسندگان محترم  آدرس کامل و کد پستی خود را در سایت همایش بروز رسانی نمایند، آن دسته از نویسندگان محترم که ساکن شهر زاهدان نیستند، گواهی پذیرش و سی دی چکیده مقالات را از طریق پست دریافت خواهند نمود.همچنین محل دریافت گواهی پذیرش مقالات برای نویسندگان محترمی که ساکن شهر زاهدان می باشند، دبیرخانه همایش مستقر در دانشگاه سیستان و بلوچستان بوده که زمانبندی مراجعه جهت دریافت گواهی پذیرش و سی دی چکیده مقالات از طریق سایت همایش اطلاع رسانی خواهد شد.همچنین با توجه به تعدد مقالات دریافتی از منطقه سیستان به گونه ای برنامه ریزی خواهد شد که ساکنان این منطقه گواهی پذیرش مقالات را از دانشگاه ملی زابل یا دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل دریافت نمایند.